Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sabiedrība

Saglabāsies samērā silts laiks, periodiski gaidāms neliels sals

17.01.2020
Darba nedēļas izskaņā laika apstākļus noteiks augsta spiediena apgabals, līdz ar to debesis vairāk skaidrosies un uzspīdēs arī saule, nokrišņi nav gaidāmi. Autovadītājiem jābūt piesardzīgiem, jo naktī atsevišķās vietās redzamību apgrūtinās migla un ceļi var būt slideni.   Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas vietām brāzmās sasniegs 14 m/s. Gaisa temperatūra naktī būs 0…+5° robežās, bet dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +3…+6°.

Brīvdienās Latvijas teritorijai no rietumiem pietuvosies zema spiediena ieplaka, tādēļ debesis aizklās mākoņi. Sestdien pēcpusdienā un naktī uz svētdienu vietām gaidāms neliels lietus. Pirmdien laika apstākļus no dienvidiem noteiks augsta spiediena atzars, tādēļ brīžiem debesis skaidrosies un starp mākoņiem uzspīdēs saule, arī  lietus nav gaidāms. Dominēs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas piekrastes rajonos būs brāzmains. Naktīs gaisa temperatūra būs -2…+4° robežās, bet dienas laikā gaiss iesils līdz +1…+6°.

Otrdien Latvijas teritorijai pietuvosies plašs ciklons, daudzviet atnesot lietu. Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, kas atnesīs spēcīgas brāzmas ne vien piekrastes rajonos, bet arī citviet teritorijā. Latvijā atkal ieplūstot nedaudz siltākai gaisa masai, termometra stabiņš nenoslīdēs zemāk par 0° atzīmi.

Sākot ar darba nedēļas vidu, kļūs nedaudz vēsāks - lietu nomainīs slapjš sniegs un  sniegs, taču sals nebūs ilgstošs.




Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top