Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Sabiedrība

Nedēļas turpinājumā laika apstākļi uzlabosies

14.10.2019
Pirmdien Baltijas valstis šķērsos kārtējais ciklons un dienā vējš Kurzemē sasniegs pat 20 m/s, savukārt nākamajās dienās laika apstākļi pakāpeniski uzlabosies - lietus un vējš mitēsies un vietām uzspīdēs arī saule. Sākot ar trešdienu, laika apstākļi būs mainīgi - brīžiem līs lietus un saule mīsies ar mākoņiem.

Sākot ar nakti uz pirmdienu, Latvijas teritorijai no rietumiem pietuvosies ciklons ar plašu nokrišņu zonu, līdz ar to lielākajā teritorijas daļā līs lietus, vairāk nokrišņu būs valsts ziemeļu daļā, kur vietām iespējams stiprs lietus. Pūšot mēreni stipram dienvidrietumu, rietumu vējam, naktī piekrastē, dienā daudzviet vējš brāzmās sasniegs 15-19 m/s, savukārt vietām Kurzemē vējš sasniegs pat 20 m/s. Naktī uz pirmdienu gaiss atdzisīs līdz +4...10 grādiem, bet dienā, teritorijā ieplūstot siltākam gaisam, temperatūra paaugstināsies līdz +14…+19 grādiem.

Ciklona ietekme valsts teritorijā vēl saglabāsies naktī uz otrdienu, debesis joprojām klās mākoņi un atsevišķos rajonos līs īslaicīgs lietus. Pūtīs mēreni stiprs ziemeļrietumu vējš, vietām austrumu rajonos brāzmās sasniedzot 15-16 m/s. Savukārt otrdien dienā virs Latvijas pastiprināsies augsta spiediena atzars, mākoņu kļūs nedaudz mazāk, vietām arī uzspīdēs saule. Gan dienā, gan naktī uz trešdienu būtiski nokrišņi netiek prognozēti.

Nedēļas turpinājumā laika apstākļi būs mainīgi, ja vēl otrdien lietus nav gaidāms, tad jau trešdien atmosfēras spiediens pazemināsies, atsevišķos rajonos līs lietus, savukārt ceturtdien neliels lietus gaidāms jau daudzviet. Gaisa temperatūra dienās saglabāsies +12…+17 grādu robežās, bet naktīs nebūs zemāka par +6…+11 grādiem. 

Šī brīža prognoze liecina, ka darba nedēļas beigās, atmosfēras spiedienam paaugstinoties, līs vien atsevišķos rajonos, bet nedēļas nogale varētu noslēgties ar lietainu dienu visā Latvijas teritorijā. 


Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top