Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Radio raidījumi

Grupa "Latgaliešu reps" raidījumā pirmatskaņo dziesmu

01.06.2020
Kovid-19 ierobežojumu laiks savu iespaidu ir atstājis arī uz kultūras pasākumiem. Populārā mūzikas apvienība “Latgaliešu reps” 21.martā, Rēzeknē bija plānojusi savu lielkoncertu. Tomēr koronavīrusa pandēmijas ierobežojumu dēļ pasākumu nācās pārcelt.

Raidījuma “Kultūras krācēs” ietvaros “Laivojam pie māksliniekiem”, par to kā šo laiku pavada grupa “Latgaliešu reps”, stāsta viens no tās dibinātājiem Ivo Grigalis.

I.Grigalis norāda, ka manījies esot ierastais ritms. Tāpat šobrīd vēl īsti nav skaidrības, par to kad varēs notikt pārceltais koncerts Rēzeknē. Šeit viss esot atkarīgs no valdības pieņemtajiem lēmumiem.

Tā kā grupas dalībniekiem mūzika ir viņu sirds lieta, ārkārtas situācijas laikā viņi nav palikuši bez vienīgā ienākumu avota, kā tas varētu būt citiem mūzikas sfēras pārstāvjiem, - katram no dalībniekiem ir sava pamatnodarbošanās līdz ar to arī ienākumu avots.

Raidījumā izskan arī dziesmas “Vot tai” pirmatskaņojums. 

Raidījumu arhīvu internetā var klausīties portālos Daugavpilszinas.lv un Rezekneszinas.lv, sadaļās “Radio raidījumi”.

Raidījums veidots ar Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) atbalstu.



Kultūras krācēs 30.05.2020
Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ

Komentāri (0-2/2)
Nakriškuons 01.06.2020 22:25
Tei nav hip-hopa apvīneiba, pirmkuort! Ūtkuort, poši esot pretrunā ar sovu jaunū dzīsmu.. Lobuok nūmainit sovys ''apvīneibys'' nūsaukumu iz naskū solduoku. Yo!
zumm 02.06.2020 20:09
Nakriškon, you keids protavādars atsarodos:) moška zam tova klasifikatora nagova keidi vordu salykumi voi skaņys gobols? Pats izsprīdi voi kur nūzaklausieji? Sataisi lobok i tod runoi:) Nav kū aplikt - puiši malači!
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top