Otrdiena,
19.marts 2024
Vārda dienas: Jāzeps, Аркадий, Федор Sazinies ar "Divu Krastu Radio"
LV
Kultūra

Muzikālais augusts Daugavpilī 2020

05.08.2020
Ceturtdien, 6. augustā plkst. 18.00, Andreja Pumpura skvērā, skaistākās franču dziesmas un melodijas skanēs profesionālā pūšamo instrumentu orķestra DAUGAVA mūziķu un solista VYGANTAS (Viļņa) izpildījumā.

Vygantas – bards no Viļņas, īsts romantiķis, cilvēks, kas savā dzīvē dara to, kas viņam patīk – dzied, dejo, nodarbojas ar kalnu slēpošanu, lido ar gaisa balonu. Lietuvā pazīstams pēc piedalīšanās televīzijas šovā “Izaicinājums zvaigznēm. Desmit Lietuvas dziesmas”. Būdams pēc profesijas ārsts, savā radošajā darbībā ir izdevis vairākus CD ar dziesmām lietuviešu, angļu un franču valodā. 

Festivālu „Muzikālais augusts Daugavpilī” rīko Latviešu kultūras centrs, atbalsta Daugavpils pilsētas dome. Koncertu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.


Daugavpilszinas.lv


Dalies ar ziņu:
Atgriezties atpakaļ
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):


Lasiet vēl
Nedēļas skaitlis
Aizvadītajā gadā Daugavpilī reģistrēti 485 jaundzimušie, miris 901 iedzīvotājs un reģistrētas 459 laulības, informē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa.
Apspriest
Aptauja
Cik bieži Jūs lietojat sociālos tīklus?
Jaunākie komentāri:
Nedēļas gaitā laiks kļūs siltāks un nokrišņiem bagātāks
Lietu vajag lai sazalotu tirumi zalite un kokiem briestu pumpuri..... Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Leduspuke gan nav parazite..un divanaa bezdot algu besanem.ziemas atvalinajums ir beidzies.jasak stradat ..meteni ir aizvaditi ziema nedaudz atkapusies atsaaksas tecet sulas..saseju seklinas stadu audzesanai .siltumnicaa.izklaidei paliks laika maz.sur tur vel palasu zinas un iekomenteju..saprotu ka esmu te aizssedejusies..ir tads teiciens..labak esi par maz nekaa par daudz..es jau butu paserfojusi interneta dziles..bet man to nezin kapec nelauj..tas ir mulkigi....mami milie lotgolisi dzivojiet veseli..neslinkojiet..katrs var atrast darbinu..bet galvenais lai tas patiktu.mans jaunais sadarbibas partners ir pavasaris...attaa..lai jums jauks un gaiss pavasaris. Sīkāk...
Izlozēti Eiropas Parlamenta vēlēšanu kandidātu sarakstu kārtas numuri
Jaunus parazitus Sīkāk...
facebook draugiem
Top